In English

Tulkaa esiin pilvien takaa!

su 26.4.2015 klo 18.00
Ristinkirkko, Lahti
la 16.5.2015 klo 20.15
St Rumbold’s Cathedral, Mechelen, Belgia

Helsingin kamarikuoro
Nils Schweckendiek, johtaja

Kalevi Aho Kolme laulua Mawlana Rumin
runoihin
Beat Furrer­ enigma I-IV, VI ­
Lotta Wennäkoski­ Ommel­
Einojuhani Rautavaara­ Die erste Elegie­

Helsingin kamarikuoro esittää kiertuekonserteissa ohjelmistonsa moderneja klassikoita. Ammattikuorojen Tenso Days -festivaalilla kuoro pitää oman konsertin sekä toimii harjoituskuorona kansainvälisellä Fredrik Malmbergin ja Daniel Reussin opettamalla mestarikurs-silla. Tämän lisäksi HKK osallistuu Wim Henderickxin Visioni ed Estasi -teoksen maailmankantaesitykseen: kunnianhimoinen uusi teos esitetään kolmen ammatti-kuoron ja kuuden harrastajakuoron voimin.

Liput:
Lahti: vapaa pääsy, ohjelma 10€

Yhteistyössä: Keski-Lahden seurakunta, Festival van Vlaanderen Mechelen, Tenso Network EuropeHanke on rahoitettu Euroopan komission tuella. Tästä julkaisusta vastaa ainoastaan sen laatija, eikä komissio ole vastuussa siihen sisältyvien tietojen mahdollisesta käytöstä.
Työskentely heidän kanssaan oli innostavaa ja tehokasta. Heillä on erityinen kyky mukautua uuteen äänelliseen ja esteettiseen maailmaan. Heidän joustavuutensa ja innostuksensa antoi mahdollisuuden syvälliseen työskentelyyn jokaisen yksittäisen laulajan inhimillisten, laulullisten ja musiikillisten ominaisuuksien ansiosta.
Dominique Vellard,
kuoronjohtaja
ja laulaja